10 MAI – ZIUA REGALITĂȚII

ARTVIVA are onoarea și bucuria de a organiza o premieră în România cu susținerea CASEI MAJESTĂȚII SALE CUSTODELE COROANEI: LIVE PERFORMANCE DJSET – DORWIN ROWAN, 10 MAY – THE ROYAL NATIONAL DAY.

Cu ocazia Sărbătorii Naționale de 10 Mai – Ziua Regalității și Ziua Independenței României, ne dorim să marcăm în mod festiv această dată dincolo de condiționările momentului care nu ne permit întâlnirea într-un altfel de cadru decât online.

ARTVIVA are ca obiectiv promovarea și susținerea proiectelor culturale din domeniile audio-vizual și muzical, a tinerilor artiști care aduc abordări noi, originale și care își urmăresc continuu visele și explorează posibilitățile de a le împlini la valoarea lor adevărată, fără compromisuri, și la standardele cele mai înalte ale domeniului și timpului.

Credem în promovarea valorilor culturale și naționale, care ne îmbogățesc reciproc prin schimbul de idei și concepte vizuale și sonore, dezvoltând traininguri internaționale de film și muzică, festivaluri internaționale de film și aniversări naționale pentru diferite centre culturale și ambasade, workshopuri de muzică și concerte.

Dorwin Rowan este un producător de muzică român și DJ, cu experiență completată de studii în Olanda, care de 2 ani conduce un proiect de radio We Are Infinite Radio și un label de muzică We Are Infinite Music. Oferă consultanță pe teme de dezvoltare în domeniul producției muzicale și de promovare prin mediile actuale în continuă dinamică și lucrează ca producător pentru o serie de autori talentați.

Evenimentul 10 May – The Royal National Day este adresat unui public internațional, pasionat de muzică și activ pe platformele de specialitate, alături de publicul român pentru care această dată are o însemnătate deosebită. Cu această ocazie, să ne reamintim și să ne bucurăm de artiști români care au adus valoare și recunoaștere țării lor, să ne reamintim de lucrurile în care credem și de puterea de a ne construi viețile așa cum ne dorim, cu frumusețe și apreciere, împreună și nu în conflict. Este vorba despre România, despre valoarea noastră, despre trecut, prezent și viitor, despre a onora tot ce ne-a adus până aici și de ne inspira pentru ce vrem să facem de aici încolo. Nihil Sine Deo!

Vă așteptăm online, 10 mai 2020, de la ora 17:00.  

Leave a Reply